Innovació docent

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

En aquest àmbit, el Campus Docent Sant Joan de Déu té un esperit de canvi, innovació i actualització de les  activitats i dispositius formatius, amb el compromís d'introduir canvis justificats en l'exercici professional tot promovent la millora, la flexibilitat, la capacitat d’adaptació i actualització en els nous coneixements i recursos disponibles.

En aquest context de canvi i innovació, es justifica la recerca que recull la formalització de projectes d’innovació fonamentats, canvis en la metodologia docent, en la cultura organitzativa, en la formació del professorat, en la formació dels estudiants i en la gestió del Centre que siguin viables i pràctics i ens encaminin cap una millora de la qualitat de la nostra Institució i de la disciplina infermera.

Coordinadora:

Dra. Mª José Morera Pomarede