Missió i visió de la Institució

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Missió/visió de la Institució

Quina és la nostra raó de ser, la nostra finalitat?

Al llarg de la seva història, el Campus Docent Sant Joan de Déu ha redefinit les seves visió i missió amb la finalitat d’actualitzar-les i adaptar-les a les necessitats de la societat, de les persones i de la professió d’Infermeria.

Missió:

La nostra missió consisteix en educar de manera integral i individualitzada a persones capaces d’oferir serveis i cures professionals d’Infermeria i facilitar serveis educatius als diferents col·lectius de l’àmbit sanitari i social, segons les necessitats de la societat, d’acord amb els principis i valors de l’Orde de Sant Joan de Déu.

Visió:

Volem ser un centre innovador, orientat a la qualitat en totes les seves vessants; un referent pels centres de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, donant resposta amb formació a les necessitats sanitàries i socials, i fomentant la recerca en valors professionals, innovació docent i metodologia de cures.