El futuro del Cuidado. Comprensión de la ética del cuidado y de la práctica enfermera - CA

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La present obra reuneix el text de dues conferències pronunciades per la Dra. Joan Tronto: Care as an antidote to Neoliberalism i Can care ethics be codified, en el marc del Seminari Permanent en ètica i valors del tenir guareix, del Col·legi oficial d'infermeres i infermers de Barcelona (COIB), com a part del projecte que promou aquesta organització. A partir de la reflexió sobre les ideïs d'ambdues conferències, i en particular del Treball realitzat pel Grup de Treball constituït per infermeres expertes amb la ponent, s'aprofundeix en alguns temes que semblen essencials, presentats en aquest text. Es tracta de donar resposta a les noves adreces que les necessitats i riscos plantegen a la Societat democràtica, que precisa ser "cuidadora" i "cuidada".

Característiques del llibre:

  • Nº de pàgines: 96 pàgines interiors + cobertes
  • Dimensions del llibre: 165 x 235 x 5,5 mm
  • Enquadernació: Rústica amb cua PUR
  • ISBN: 978-84-944652-5-3
  • Dipòsit legal: B-24019-2017
Col·lecció: 
Profesionalidad
Autoria: 
Carmen Domínguez Alcón, Helen Kholen y Joan Tronto